Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ -ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ


    Η  επικοινωνία με τα άλλα σχολεία συνεχίζεται!Οι μαθητές του ιδιωτικού σχολείου Χατζήβεη μας έστειλαν το δικό τους γράμμα.Τους ευχαριστούμε και περιμένουμε με αγωνία να γνωριστούμε και από κοντά!
Ακολουθεί το γράμμα που μας έστειλαν.



Σχολή Χατζήβεη, 26-3-2014

Αγαπητοί συμμαθητές,
Σας ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα που μας στείλατε!
Στο σχολείο μας κάνουμε κι εμείς πολλές και ωραίες δραστηριότητες. Φέτος μάς εμπνέουν δύο συγγραφείς, ο Αντώνης Παπαθεοδούλου και η Κατερίνα Κρις. Πριν λίγο καιρό ανακαλύψαμε, χάρη στο βιβλίο της Κατερίνας Κρις, «Σχεδόν τα πάντα για τα Χμ», κάποια περίεργα πλάσματα, που ζουν μέσα στα βιβλία. Εσείς τα έχετε ανακαλύψει; Αν όχι, μπορούμε να σας τα συστήσουμε εμείς.
     Επίσης, περνάμε πολύ ωραία και στα διαλείμματα. Τα διαλείμματά μας, τα κάνουμε στο άλσος της Φιλαδέλφειας. Εκεί κάνουμε κούνιες, τσουλήθρα και παίζουμε πολλά ακόμα παιχνίδια. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε το άλσος και θα χαιρόμασταν αν ερχόσασταν κάποια στιγμή να παίξουμε όλοι μαζί.
     Αυτήν τη στιγμή, ετοιμάζουμε τη γιορτή μας με θέμα «Ο πόλεμος της Ωμεγαβήτας». Κάνουμε πρόβες καθημερινά και παρόλο που κουραζόμαστε λίγο, δε θέλουμε να τελειώσουμε ποτέ!
Ανυπομονούμε να λάβουμε κι άλλα νέα σας και να σας γνωρίσουμε!
Σας χαιρετούμε!
Οι μαθητές του Β1 και του Β2
της Σχολής Χατζήβεη




Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και τους συναδέλφους της Β τάξης  καθώς και τη Διεύθυνση του σχολείου για τη θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξαν την Παρασκευή 4 Απριλίου στο σχολείο τους και ευχόμαστε η συνεργασία που ξεκίνησε να στεφθεί με επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου